Personvern

 

Velkommen til gatareklame.no. Vi verdsetter personvernet ditt og ønsker å gi deg informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen gjelder for all informasjon som samles inn gjennom nettsiden vår.

 

 1. Innsamling av personlig informasjon.

  Vi kan samle inn personlig informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og annen relevant informasjon når du frivillig sender inn skjemaer, registrerer deg for nyhetsbrev eller kontakter oss via nettsiden. Vi kan også samle inn ikke-personlig informasjon som nettlesertype, IP-adresse, besøkte sider og lignende for å forbedre nettstedets funksjonalitet og ytelse.

 2. Bruk av personlig informasjon.

  Vi bruker den innsamlede personlige informasjonen til følgende formål:

  - Å svare på dine henvendelser og gi deg nødvendig informasjon.
  - Å behandle dine bestillinger og levere tjenester du har bedt om.

  - Å sende deg relevant informasjon, nyhetsbrev eller markedsføringsmateriale, dersom du har samtykket til dette.
  - Å forbedre nettsidens brukeropplevelse og tilpasse innholdet til dine preferanser.
  - Å utføre analyser og statistikk for å forbedre våre tjenester.

 3.  Informasjonsdeling.

  Vi kan dele din personlige informasjon med pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettsiden og levere våre tjenester. Disse tredjepartene har begrenset tilgang til dine personopplysninger og er bundet av konfidensialitetsavtaler.

  Vi kan også dele din personlige informasjon når det er nødvendig for å overholde gjeldende lover og forskrifter eller for å beskytte våre rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

 4. Informasjonsvern

  Vi tar sikkerheten til dine personlige opplysninger på alvor og tar nødvendige forholdsregler for å beskytte dem mot tap, misbruk eller uautorisert tilgang. Vi benytter sikre nettverksprotokoller og krypteringsmetoder for å sikre at dine opplysninger er trygge.

 5. Informasjonslagring

  Vi lagrer dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre annet er påkrevd ved lov. Vi sletter eller anonymiserer dine opplysninger når de ikke lenger er nødvendige.

 6. Endringer i personvernerklæringen

  Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår, og det oppfordres